De makers

Daar draait het om! Trots zijn we op onze webshop met op ons eigen wijze ontwikkelde producten waarbij iedereen van betekenis is. Dé plek waar dromen en doelen vorm krijgen!

Plezier in en waardering voor je werk,
dat wil toch iedereen?!

Voor ons is iedereen van betekenis en iedereen doet ertoe. Wij geloven dat er altijd iets is wat je leuk vindt, waar je goed in bent of wat je graag wilt leren. Afstemming op ieders specifieke behoeften en wensen, geven van erkenning en waardering, kijken naar kansen en mogelijkheden zijn hierin essentieel en dragen bij aan het creëren van een passende werkplek, met passende werkzaamheden en dit in combinatie met passende ondersteuning en begeleiding. Ondanks al onze verschillen zijn we allemaal evenveel waard en werken we met elkaar aan activiteiten en producten waar we trots op kunnen zijn. Dit doen we in kleine groepjes met ervaren begeleiders, zonder werkdruk. Zo dragen we bij aan een waardevol leven waarbinnen onze medewerkers zich op hun eigenwijze kunnen ontwikkelen.

afstemming op wensen en mogelijkheden, waarbij plezier en samenzijn voorop staat

Lees hier de verhalen van de makers en hoe zij het werken aan onze producten vinden.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons team?

Maak dan een afspraak en kom langs!  

 

Laat je verwonderen door de van der Wall collectie van Johan van der Wal.

Johan is een jongeman (1989) die in zijn roerige leven veel heeft meegemaakt. Als kind had hij al een grote fantasie. In zijn werk zie je dit terug. Het zijn stuk voor stuk prachtige kunstwerken waarbij Johan duikt in een wereld vol fantasie!

Laat je verwonderen!

Danny, een echte maker!

Naast zijn hobby puzzelen werkt Danny (1985) mee aan veel producten welke te vinden zijn in onze winkel en webshop. 

Niet te vergeten, werken in de tuin is favoriet. Hij kweekt o.a. pompoenen waarmee er heerlijke gerechten worden bereid zoals zijn favoriet Pompoensoep! 

Jesse, de man met de groene vingers! 

Jesse (2001) werkt het liefst buiten. Hij is met zijn hoofd in de wolken als we het hebben over zijn heerlijk gekweekte aardbeien en sla. 

Jesse kweekt diverse soorten groenten en fruit waar al zijn collega’s van mee kunnen genieten. Heerlijk!

Trienke, een doorzetter!

Trienke (1958) weet hoe kwetsbaar het leven is. Waar zij voorheen alles zelfstandig kon is er helaas veel veranderd. Dat stoort haar af en toe zeker maar Trienke zet altijd door!

Wij zien een hardwerkende, lieve en betrokken collega in haar en zijn blij dat zij met ons Drok Dwaande wil zijn! 

Samen staan we sterk!