wil jij drok dwaande zijn?

De werkplek waar je onbeperkt jezelf kunt zijn!

Lijkt het jou leuk om bij Drok Dwaande te werken? Maak dan
een afspraak en k
om kennismaken met het team! 

Proefdraaien 

Voel jij de klik en wil je zeker weten of jij bij ons past? Dan mag je proefdraaien. Hoe zo’n proef dag(deel) eruit ziet hangt helemaal af van jouw interesses. Vind je het lastig om te kiezen? Wij helpen jou hierbij! 
 
Op basis van wat iemand wil of wil leren, zoeken we samen naar passende werkzaamheden. Dit kan voor iedereen anders zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen kan ontdekken en doen waar hij of zij goed in is en bovenal veel plezier aan beleeft en trots op kan zijn. Daarom kijken we goed naar wie iemand is, wat zijn of haar vraag is en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen.
 

Verschillende werkzaamheden

Er is van alles te doen. Van ontwerpen tot het maken van onze producten. Producten inpakken, verkopen, versturen of bezorgen tot aan boodschappen doen, lekkers maken, het liefst met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin. Serveren, opruimen en schoonmaken. Het hoort er allemaal bij. Binnen en buitenwerk. Afhankelijk van wat bij jou past!

Alle teams richten zich op passende werkzaamheden. We kijken naar jouw wensen, dromen en doelen. 

Samen maken we van dromen werkelijkheid!

Hebben we een match? Dan word jij officieel onderdeel van ons team! Met trots verwelkomen we onze nieuwe collega en ga jij samen met een begeleider aan de slag met je persoonlijke werkplan. We kijken wat jij nodig hebt, waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je graag wilt leren. Als je het fijn vindt betrekken we graag iemand erbij die belangrijk voor jou is, bijvoorbeeld een familielid of een begeleider. Samen halen we het beste in jou naar boven!
 
Je kunt certificaten op maat behalen en mee doen met alle activiteiten die we samen organiseren. 
 

Werk je liever in alle rust? Ook dat is mogelijk. We hebben diverse ruimtes waar je prikkelarm kunt werken. 

drok dwaande. mei elkoar, foar elkoar!

Heb je vervoer nodig? Wij verzorgen dit waar nodig graag voor jou. Wil je hier meer over weten? Vraag dan naar de voorwaarden.

Belangrijk is dat je met plezier naar je werk gaat en met een goed gevoel weer thuiskomt. Wij zijn nieuwsgierig naar jou! Neem je contact met ons op?

Salang wy mar wille hawwe yn ├║s wurk, dat jildt foar elkenien!