Afhalen en bezorgen

Bezorgen doen we alleen in Nederland. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. In het bestelproces kun je de keuze maken uit de opties afhalen of bezorgen. Je kunt na betaling de gekozen optie niet meer wijzigen.

Wanneer je bestelling binnenkomt gaan wij meteen voor je aan de slag. Afhankelijk van de productieduur van de bestelde producten kan de wachttijd variëren. We streven ernaar om je bestelling binnen 8 dagen te verzenden. Je ontvangt een mail wanneer je bestelling wordt verzonden of klaarligt in onze winkel. Vanaf het moment dat je bestelling klaar ligt, heb je 14 dagen de tijd deze op te halen.

Bezorgen bij je thuis

Wij overhandigen je pakket persoonlijk of we versturen je pakket met MyParcel. Je ontvangt van Drok Dwaande een verzendbevestiging via de mail met een track en trace code van MyParcel. Via de track en trace link in deze e-mail zie je direct wanneer je je pakketje kunt verwachten.

De genoemde levertijd is een inschatting.

Wat doe ik als mijn bestelling
niet geleverd is?

Controleer in de bevestiging van je bestelling of je het juiste afleveradres hebt gekozen.

  • Bekijk via de MyParcel track & trace link in je bestelbevestiging waar je bestelling is:
    • Staat er dat je bestelling is bezorgd? Kijk in je brievenbus of je een briefje hebt van MyParcel.
    • Staat er dat je pakket nog onderweg is, heb dan nog even geduld. Via de track & trace link van MyParcel zie je wanneer we je bestelling bezorgen.

Kosten

Kom je je bestelling ophalen in de winkel? Gezellig! Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Je bestelling liever thuis laten bezorgen? Dan betaal je € 6,95-  verzendkosten per pakket. Bestel je boven de € 40,- dan is verzending gratis.

Verpakkingsmateriaal

Drok Dwaande houdt met liefde en plezier rekening met planeet, mens en dier!

Dit zie je regelmatig terug, zo ook in onze verzenddozen. Wij maken gebruik van reeds gebruikte dozen die normaliter in de afvalbak belanden. Wil je een cadeautje rechtstreeks versturen? Laat het ons dan weten, dan verpakken wij dit wanneer gewenst in een nieuwe verrassingsdoos.

Heb je verder nog vragen, neem dan contact op.