Kwaliteit is voor ons heel gewoon

Bedrijfsadvies nodig of wil je een volledig kwaliteitssysteem dat voldoet aan alle wet- en regelgeving en helemaal bij jouw organisatie past? Dan gaan we graag met je aan de slag!

Je kunt bij ons terecht voor een nulmeting aan de hand van de Norm HKZ kleine organisaties of zorg en welzijn. Na de nulmeting weet je waar je organisatie nu staat en in hoeverre jouw organisatie al voldoet aan de norm. Je weet waar de knelpunten zitten en wat je hiervoor kunt doen. Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag gaan met jouw verbeterpunten of om het samen aan te pakken. Een HKZ keurmerk is niet verplicht maar het ondersteunt wel jouw organisatie bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Dan begeleiden we je tot de certificering.

Tijdens dit traject gaan we aan de slag met het opzetten en implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Er wordt een verbetercyclus opgestart waarin we zorgen dat het voldoet aan de eisen van de norm, wet- en regelgeving, stakeholders en de behoeften van jouw organisatie met als doel dat er een kwaliteitssysteem is welke aansluit bij jullie missie, visie, wensen, dromen en doelen.

Is jouw organisatie gecertificeerd en wil je blijven voldoen aan de norm? Wij kunnen je begeleiden tot het moment waarop jij zelfstandig verder kunt.

Daarnaast geven we workshops die passend zijn voor kwaliteitszorg. Hierover lees je binnenkort meer op onze website.

Voor vragen kun je contact opnemen. We helpen je graag verder!